Ιατρική στη Βουλγαρία – Πλέβεν

Ιατρική στη Βουλγαρία με Ιατρικές Σπουδές στο Αγγλόφωνο Πανεπιστήμιο Ιατρικής στο Πλέβεν (Medical University Pleven – Faculty of Medicine). Ιατρική στη Βουλγαρία στο Πανεπιστήμιο Ιατρικής στο Πλέβεν που ιδρύθηκε το 1974, διευρύνοντας σε όλη την Βουλγαρία, τους ορίζοντες και τη δυνατότητα, το μέγεθος και τη φήμη του νοσοκομείου της πόλης που ιδρύθηκε το 1865.Το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο στο Πλέβεν στη Βουλγαρία διαθέτει σήμερα περισσότερες από 1.000 κλίνες για όλους τους βασικούς ιατρικούς τομείς, ειδικές κλινικές, ερευνητικές μονάδες, σύγχρονο διαγνωστικό και θεραπευτικό εξοπλισμό.
Ιατρική στη Βουλγαρία στο Πανεπιστήμιο Ιατρικής στο Πλέβεν που διαθέτει 6.000 αποφοίτους από 30 χώρες. Σήμερα φοιτούν 2.044 φοιτητές, 275 από αυτούς είναι αλλοδαποί φοιτητές, και 835 νέοι γιατροί λαμβάνουν μεταπτυχιακά μαθήματα στις εξειδικευμένες κλινικές. Το Πανεπιστήμιο Ιατρικής στο Πλέβεν, στη Βουλγαρία διαθέτει 24 τμήματα, 60 καθηγητές και 300 επίκουρους, περισσότεροι των οποίων είναι μέλη διεθνών επιστημονικών φορέων, ιατρικών εταιρειών και συγγραφείς ερευνητικών μελετών.
Η Ακαδημαϊκή διαδικασία στο Πανεπιστήμιο Ιατρικής στο Πλέβεν- Βουλγαρία βασίζεται σε σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας περιλαμβάνοντας θεωρητικές διαλέξεις, μικρές ομάδες πρακτικών μαθημάτων και σεμιναρίων αλλά και εξωτερικά μαθήματα επιστημονικών κύκλων.
Δύο (2) ξενώνες φοιτητών 400 κλινών, σε δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια, με κεντρική θέρμανση και αυτόνομο μπάνιο, εξυπηρετούν προαιρετικά τους φοιτητές.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής στην Ιατρική Σχολή του Πλέβεν στη Βουλγαρία
Ιατρική στη Βουλγαρία με την  εισαγωγή στην Ιατρική Σχολή του Πλέβεν να προϋποθέτει εξετάσεις στην αγγλική γλώσσα, στην Βιολογία και στην Χημεία. Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται Οκτώβριο και η έναρξη προγραμμάτων σπουδών τον Φεβρουάριο..

Ιατρική στη Βουλγαρία με την  εισαγωγή στην Ιατρική Σχολή του Πλέβεν να προϋποθέτει εξετάσεις στην αγγλική γλώσσα. Η εισαγωγή πραγματοποιείται σε 2 περιόδους (Οκτώβριο και Ιανουάριο).

Προϋποθέσεις Εισαγωγής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Πλέβεν στη Βουλγαρία

 (Αγγλόφωνο τμήμα)

Για την εισαγωγή στην Αγγλόφωνη Ιατρική Σχολή στο Πλέβεν της Βουλγαρίας απαιτείται η συμμετοχή σε Τεστ αξιολόγησης (Γλώσσα, Βιολογία, Χημεία)

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ !!!
Προετοιμάζουμε με ταχύρρυθμα προγράμματα τους φοιτητές μας και ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ την εισαγωγή τους στο Α’ έτος.

Δίδακτρα Ιατρικής Σχολής στο Πλέβεν- Βουλγαρία

Ιατρική στη Βουλγαρία στην  Ιατρική Σχολή στο Πλέβεν, που  έχει δίδακτρα 7.000 ευρώ ανά ακαδημαϊκό έτος.(διάρκεια 6 έτη) και καταβάλλονται σε 2 δόσεις. (Οκτώβριο – Φεβρουάριο)

Ιατρική στη Βουλγαρία– Κόστος ζωής στο Πλέβεν

Ιατρική στη Βουλγαρία με το μηνιαίο κόστος ζωής να είναι 500-650 ευρώ ανά μήνα (ενοίκιο, διατροφή, καθημερινές ανάγκες).

 

Πανεπιστήμια Ιατρικής στη Βουλγαρία – Bulgaria

 

  • Medical University Pleven – Faculty of Medicine 
  • Medical University of Plovdiv 
  • Medical University of Sofia –St. Kliment Ohridski”- Faculty of Medicine
  • Medical University of Varna – Faculty of Medicine
  • Sofia University – Faculty of Medicine
  • Trakia University of Stara Zagora – Faculty of Medicine

 

Μεταπτυχιακές, Διδακτορικές Σπουδές, Πλέβεν- Βουλγαρία

Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές σπουδές υποστηρίζονται από τα τμήματα έρευνας του πανεπιστημιακού νοσοκομείου στο Πλέβεν στη Βουλγαρία , τόσο για εθνικούς όσο και για αλλοδαπούς φοιτητές, με τη βοήθεια έμπειρων επιστημονικών συμβούλων, με διεθνή εμπειρία, υπό την εποπτεία του Αντιπρύτανη επιστήμης και έρευνας και με τη βοήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού και μέσων.

Σπουδές Ιατρικής στη Βουλγαρία, στο Πλέβεν

Ιατρική στη Βουλγαρία στο  Πανεπιστήμιο Ιατρικής στο Πλέβεν (Pleven Medical University) που συνδυάζει τις παραδόσεις του παρελθόντος με δυνατότητες του παρόντος, ενσωματώνοντας εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις, υποδομές, νοσοκομειακές, ειδικές κλινικές, ερευνητικές μονάδες, διαγνωστικό και θεραπευτικό εξοπλισμό.

 

Γιατί Σπουδές Ιατρικής στο Πλέβεν – Βουλγαρία

Σπουδές Ιατρικής στο Πλέβεν στη Βουλγαρία για όλους τους προαναφερόμενους λόγους αλλά και επιπροσθέτως:

-Σπουδές Ιατρικής στο Πλέβεν στη Βουλγαρία σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα διαπιστευμένα και αναγνωρισμένα από τον Εθνικό Οργανισμό Αξιολόγησης και Διαπίστευσης, που παρακολουθεί την ικανότητα παροχής καλής ποιότητας εκπαίδευσης και επιστημονικής έρευνας.

-Σπουδές Ιατρικής στο Πλέβεν στη Βουλγαρία που παρέχει τη δυνατότητα στους αποφοίτους για τη συνέχιση των σπουδών σε μεταπτυχιακό επίπεδο στην Αμερική, μέσω της προετοιμασίας για τις βασικές USMLE εξετάσεις, μέσω του Kaplan Medical.

-Σπουδές Ιατρικής στο Πλέβεν στη Βουλγαρία που σε συνεργασία με το UCAM (Catholic University of Murcia  “San Antonio” – Spain) δίνει την ευκαιρία στους φοιτητές του να συμμετάσχουν σε ένα διεθνές πρόγραμμα Ιατρικής (European International Medical Program)  αποκτώντας Master Degree in Medicine.

-Σπουδές Ιατρικής στο Πλέβεν στη Βουλγαρία που από το 2000/2001 έχει εφαρμοσθεί το υβριδικό μοντέλο διδασκαλίας όπου ένα «πρόβλημα» αντιμετωπίζεται με συνδυασμό κλινικών περιπτώσεων, διαλέξεων, εργαστηριακών και πρακτικών μαθημάτων, προσδίδονται διαδραστική διάσταση στην εκπαίδευση, βασισμένη στη μέθοδο Problem Based Learning (P.B.L.)

Σπουδές στη Βουλγαρία, Πλέβεν

Ιατρικές σπουδές στη Βουλγαρία, στο Πλέβεν, που βρίσκεται στο Βόρειο τμήμα της χώρας, με πληθυσμό 110.000 κατοίκων, αλλά σημαντική θέση στην οικονομία της και απόσταση 170 χιλ. από την Σόφια.  Το Πλέβεν έχει ανεπτυγμένη ισχυρή παραγωγική βάση τόσο από βιομηχανική-μεταποιητική δραστηριότητα, όσο και παραγωγική, που εκτείνεται σε ολόκληρο τον ομώνυμο νομό.

Σπουδές Ιατρικής στο Πλέβεν- Βουλγαρία

Από τη δεκαετία του 1890 αναπτύχθηκε η εκπαιδευτική βάση με επαγγελματικές σχολές.  Ωστόσο, μόλις το 1974 συγκροτήθηκε το Πανεπιστήμιο του Πλέβεν με κυριαρχούσα την Ιατρική Σχολή.

Γιατί Σπουδές Ιατρικής στο Πλέβεν στη Βουλγαρία

Υπάρχουν πολλοί λόγοι να ζήσει και να εργασθεί κάποιος στο Πλέβεν στη Βουλγαρία.

Υπάρχουν πολλοί περισσότεροι να το επιλέξει για Ιατρικές Σπουδές.

Σπουδές Ιατρικής στο Πλέβεν γιατί αποτελεί Ιατρικό κέντρο της κεντρικής και βορειοδυτικής Βουλγαρίας.

Ιατρική στη Βουλγαρία στο Πλέβεν που τόσο το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης όσο και το Ιατρικό Ινστιτούτο στηρίζουν  τόσο την προπτυχιακή εκπαίδευση όσο και την μεταπτυχιακή.  Με υποδομές προηγμένης τεχνολογίας για γυναικολογικές επεμβάσεις (μοναδικό πανεπιστημιακό κέντρο ενδοσκόπησης) με πειραματική χειρουργική αίθουσα διεθνών προδιαγραφών, καθώς και σύγχρονη μονάδα εντατικής θεραπείας.

 

Σπουδές Ιατρικής στο Πλέβεν- Βουλγαρία, Φοιτητική Ζωή

Σπουδές Ιατρικής στο Πλέβεν στη Βουλγαρία, με εμφανή τα ίχνη της ανθρώπινης δραστηριότητας από την Νεολιθική εποχή, με πολυάριθμα αρχαιλογικά ευρήματα, από τον Μεσαίωνα και Οθωμανική Αυτοκρατορία, έως τον Ρωσο-τουρκικό πόλεμο.  Όλη η ιστορία απλώνεται Περιφερειακό Ιστορικό Μουσείο του Πλέβεν στη Βουλγαρία, δημοφιλές τουριστικό θέρετρο.

Σπουδές Ιατρικής στο Πλέβεν, μια σύγχρονη πόλη, ακαδημαϊκή, οικονομική, πολιτιστική.  Διαθέτει πολιτιστικές, ψυχαγωγικές και αθλητικές εγκαταστάσεις υψηλού επιπέδου.  Ακόμη και τη νύχτα το Πλέβεν της Βουλγαρίας δεν είναι ποτέ βαρετό.  Υπάρχει μια μεγάλη λίστα από πράγματα που μπορεί να κάνει και προορισμούς.  Από γευστικές επιλογές ως καφετέριες και νεανικά μπαράκια.

 

Διασκέδαση που ενισχύεται από μουσικές επιλογές, θέατρα, όπερα, χορό, κινηματογράφους, διεθνή φεστιβάλ, κουκλοθέατρα, τοπικές γιορτές κ.λ.π.

Όλα υποβοηθούνται από το ηπειρωτικό κλίμα με ετήσιες θερμοκρασίες από 15οC έως 35οC στην πόλη αυτή της Βουλγαρίας.

Η επικοινωνία με το Πλέβεν της Βουλγαρίας είναι πολυδιάστατη, καθώς απολαμβάνει κανείς εξαιρετικές οδικές και σιδηροδρομικές συνδέσεις.

Αποτελεί σταυροδρόμι σημαντικών οδών.  Εδώ περνούν οι δρόμοι για Σόφια, Βάρνα, Ρούσε, Πλόβντιβ, Βέλικο Τύρνοβο και Λόβετς.

Το Πλέβεν στη Βουλγαρία  είναι σιδηροδρομικός κόμβος, από τη Σόφια προς τη Βάρνα και των διεθνών σιδηροδρομικών γραμμών από τη Σόφια στο Βερολίνο, το Βουκουρέστι, τη Μόσχα και την Πετρούπολη.

Ιατρική στη Βουλγαρία στο Πλέβεν, που  είναι πόλη γεμάτη πολιτισμό και ιστορία, από τα καλοδιατηρημένα αρχαιολογικά μνημεία που συνδέονται με σημαντικά ιστορικά γεγονότα, στο διάβα της Ιστορίας, έως το Μουσείο Κρασιού και τα τουριστικά αξιοθέατα στα περίχωρα της πόλης, σε απόσταση λίγων ή περισσότερων χιλιομέτρων.