ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Ιατρική στην Ευρώπη, σπουδές  με Υψηλά ακαδημαϊκά πρότυπα Σπουδές Ιατρικής στην Ευρώπη, σε Ιατρικές σχολές Αγγλίας, Αυστρίας, Βελγίου, Βουλγαρίας, Γαλλίας, Γερμανίας, Ελβετίας, Ισπανίας, Ιταλίας, Κροατίας, Μάλτας, Μολδαβίας, Ολλανδίας, Ουγγαρίας, Ουκρανίας,  Ρουμανίας, Σερβίας, Σκωτίας, Σλοβακίας, Σλοβενίας, Τσεχίας,   με Παγκόσμια αναγνώριση και προσόντα. Σπουδές Ιατρικής στην Ευρώπη  σε  Διεθνές περιβάλλον-Μοναδικές εμπειρίες. Σπουδές Ιατρικής στην Ευρώπη  σε Δυναμικό- Ανταγωνιστικό περιβάλλον

ΣΠΟΥΔΕΣ  ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Σπουδές στην Ευρώπη  επιλέγει το 33%  του  παγκόσμιου  φοιτητικού πληθυσμού που «μεταναστεύει»  για Πανεπιστημιακές Σπουδές  στο εξωτερικό.

            Οι σπουδές Ιατρικής στην Ευρώπη, παρά την παγκόσμια  οικονομική κρίση  και τις αναδυόμενες  οικονομικά νέες χώρες,  αποτελούν  την εκπαιδευτική  «γη της επαγγελίας».

            Έτσι φοιτητές από ολόκληρο τον κόσμο  επιθυμούν να σπουδάσουν σε προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό  (Masters, P.hD) επίπεδο,  να μετεγγραφούν, να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους,  να αποκτήσουν επαγγελματικά  δικαιώματα, να εργασθούν για ορισμένο χρόνο,  ή να εγκατασταθούν  μόνιμα στην Ευρώπη.

ΓΙΑΤΙ  ΣΠΟΥΔΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ;

            Σπουδές  Ιατρικής στην Ευρώπη,  γιατί είναι η Ήπειρος της  εκπαίδευσης,  των επιστημών, του πνεύματος, του πολιτισμού.

            Σπουδές Ιατρικής στην Ευρώπη,  γιατί υπάρχουν περισσότερα από 4.000 ιδρύματα  τριτοβάθμιας  εκπαίδευσης,  από υψηλού  επιπέδου Πανεπιστήμια  με αυστηρούς κανόνες εισαγωγής,  έως  μικρά ιδρύματα  εστιασμένης  εκπαίδευσης  αλλά και ερευνητικά ιδρύματα παγκόσμιας  αναγνώρισης.

            Σπουδές  στην Ευρώπη,  γιατί μπορεί να σπουδάσει ένας Ευρωπαίος  πολίτης,  την επιστήμη της επιλογής  του,  σύμφωνα με τις οικονομικές  του δυνατότητες.

            Σπουδές   στην Ευρώπη  γιατί 47 χώρες αναγνωρίζουν  και  πιστοποιούν  τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά  των αποφοίτων  Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων.

            Σπουδές Ιατρικής στην Ευρώπη,  γιατί τα Ευρωπαϊκά  Πανεπιστήμια  καταλαμβάνουν  σημαντικές θέσεις στις λίστες  (Ranking) ανά την υφήλιο,  αλλά και παγκόσμια  φήμη  ως κέντρα αριστείας  στην μάθηση. (Λίστα  Σαγκάης,   Λίστα των Times,  Web metrics  Ranking of World  Universities,  P.S. World University,  Rankings  by Subject…)

            Σπουδές στην Ευρώπη, γιατί  σας παρέχονται  “state  of the art”   εγκαταστάσεις  και πρωτοποριακές  ερευνητικές ευκαιρίες,  μαζί με την ευκαιρία, να περπατήσετε  στα χνάρια  τόσων πολλών από τους πιο σημαντικούς  στοχαστές  του κόσμου.

ΣΠΟΥΔΕΣ  ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ  ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ  ΕΞΕΛΙΞΗΣ

            Η Ευρώπη  (Γηραιά Ήπειρος  αποκαλούμενη κατά συνθήκη)  με έκταση  στο 7%  της συνολικής ξηράς του πλανήτη μας  και πληθυσμό  670.000.000  στο 7,5%  του παγκόσμιου  πληθυσμού  και τον τρίτο  μεγαλύτερο  πληθυσμό στον κόσμο  μετά την Κίνα  και την Ινδία.

            Σπουδές  Σπουδές Ιατρικής στην Ευρώπη   στην Ευρώπη  που παράγει το 1/3  της παγκόσμια  βιομηχανικής  παραγωγής,  με ατμομηχανή  την Γερμανία,  Γαλλία και  Αγγλία.

            Σπουδές στην Ευρώπη  με σημαντικά  ανεπτυγμένο συγκοινωνιακό  δίκτυο (οδικό, αεροσυγκοινωνίες,  ναυσιπλοΐα)  και με το 1/3  των σιδηροδρομικών γραμμών του κόσμου.

            Σπουδές  στην Ευρώπη,  με γεωργία και κτηνοτροφία  την πλέον προοδευμένη στον κόσμο,  με βασικά χαρακτηριστικά την υψηλή απόδοση  ως φυσικό  αποτέλεσμα της εφαρμογής ορθολογιστικών συστημάτων,  της χρήσης  μηχανικών  μέσων και  αξιοποίηση των εφαρμογών  από την χημική βιομηχανία.

            Σπουδές Σπουδές Ιατρικής στην Ευρώπη   στην Ευρώπη  με ΑΕΠ 12,65  τρις Ευρώ,  στο 23%  του παγκόσμιου ΑΕΠ,  με συνολικές δαπάνες   Γενικής κυβέρνησης  κρατών μελών 6,211 τρις Ευρώ.

            Σπουδές Σπουδές Ιατρικής στην Ευρώπη  με  κλίμα από τα πιο ευνοϊκά  στον κόσμο, χλωρίδα  και πανίδα, από τους πλουσιότερες, αποτελεί  το σταυροδρόμι  των διασταυρώσεων   της ανθρώπινης  δραστηριότητας.

            Η οικονομία   της Ευρώπης,   σήμερα, βασίζεται  τόσο στην γεωργία όσο στην βιομηχανία  και τις υπηρεσίες. Με γεωργική  παραγωγή εστιασμένη  σε σιτάρι, σίκαλη,  κριθάρι,  βρώμη, αλλά και σε καλλιέργεια  πατάτας,  ζαχαρότευτλων,  καπνού, ηλιόσπορου,  βαμβακιού,  λαδιού και εσπεριδοειδών.  Τα δάση  της Ευρώπης  δίνουν  μεγάλες  ποσότητες,  ξυλείας, κυτταρίνης και χαρτοπολτού.

            Ευρώπη με  σημαντική κτηνοτροφική  παραγωγή, με  πρώτη αυτή των βοοειδών και χοιρινών και δεύτερη των αιγοπροβάτων.

            Η Ευρώπη έχει ορυκτό πλούτο  περιορισμένο, πλην των σιδηρομεταλλευμάτων.

            Η Ευρώπη κατέχει  σημαντική θέση στην παραγωγή  ενέργειας με υδροηλεκτρικούς, θερμοηλεκτρικούς και,  τα τελευταία χρόνια,  με τους πυρηνικούς σταθμούς.

            Η Ευρώπη  διακρίνεται  για tο υψηλό  βιοτικό επίπεδο  των  κατοίκων της, επιδιώκοντας  τη συνεχή βελτίωσή του, προστατεύοντας το περιβάλλον,  ενθαρρύνοντας τη δημιουργία  θέσεων  απασχόλησης,  περιορίζοντας τις  περιφερειακές  ανισότητες  και συνδέοντας  απομονωμένες  περιοχές με την ανάπτυξη  διασυνοριακών υποδομών.

            Η  Ευρώπη  από τους  αρχαίους  χρόνους, πολύ περισσότερο  δε, σήμερα, αποτελεί το κέντρο  ανάπτυξης  πολιτισμών,  επιστημονικών  και πνευματικών  επιτευγμάτων.

            Σπουδές Ιατρικής στην Ευρώπη γιατί  η επιρροή της  ανά τον κόσμο, οικονομικά, κοινωνικά και πολιτιστικά,  είναι αποφασιστικής  σημασίας.

            Σπουδές Ιατρικής στην Ευρώπη  γιατί οι εξελίξεις  σε αυτήν  επηρεάζουν τις παγκόσμιες  αλλαγές.

ΕΥΡΩΠΗ  2020

                Η Ευρώπη  ιστορικά αποτελεί την Ήπειρο του πνεύματος,  της εκπαίδευσης,  του πολιτισμού.

            Στόχος της  στρατηγικής  της Ε.Ε. «Ευρώπη 2020»  αποτελεί μια  ανάπτυξη :  έξυπνη με αποτελεσματικότερες  επενδύσεις στην εκπαίδευση,  στην έρευνα  και την καινοτομία.

            Στόχος  της  στρατηγικής της Ε.Ε. «Ευρώπη 2020» είναι, το 3%  του Α.Ε.Π.  να επενδύεται  στην Έρευνα, Ανάπτυξη και ολοκλήρωση  τριτοβάθμιας  εκπαίδευσης για το 40%  της ηλικιακής  κατηγορίας  30 – 34  ετών.  Στόχοι  αλληλοσυνδεόμενοι  και αλληλοενισχυόμενοι με έμφαση στην στήριξη : της ανάπτυξης  των νέων τεχνολογιών,  της  έρευνας  αιχμής, της  διεύρυνσης  των δεξιοτήτων και της βελτιούμενης  επιμόρφωσης.

ΓΙΑΤΙ  ΣΠΟΥΔΕΣ  ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΠΟΥΔΕΣ  ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ,  ΥΠΕΡΟΧΗ

                Σπουδές Ιατρικής στην Ευρώπη, γιατί έχει  παγκόσμια φήμη,   ως κέντρο αριστείας στη μάθηση,  με τα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια  να κατατάσσονται  σε περίοπτες θέσεις  μεταξύ των 100 κορυφαίων  στον κόσμο.

            Σπουδές Ιατρικής στην Ευρώπη  με state –  of –  the –  art  εγκαταστάσεις, πρωτοποριακές  ερευνητικές υποδομές,  στα χνάρια  των πιο σημαντικών στοχαστών  του κόσμου, ως πλούσια  ακαδημαϊκή κληρονομιά.

ΣΠΟΥΔΕΣ   ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,  ΕΠΙΛΟΓΕΣ  VALUE  FOR MONEY

             Σπουδές  στην Ευρώπη, γιατί έχει  επιλογές  ανάμεσα  σε  400 ιδρύματα,  δεκάδες προγράμματα Ιατρικών σπουδών,  με υψηλά  ακαδημαϊκά  πρότυπα,  με δίδακτρα  και κόστος  ζωής  ανταγωνιστικό που προσδίδουν  αξία στα χρήματα  που επενδύετε.

ΣΠΟΥΔΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ

            Σπουδές στην Ευρώπη, γιατί είναι η ήπειρος  με πλούτο παραδόσεων,  πλούσια ιστορία,  φυτώριο  έρευνας και καινοτομίας,  κορυφαίους  επιστήμονες  σε όλους τους ακαδημαϊκούς  τομείς, με μοναδικές  εμπειρίες  σε ένα δυναμικό πολυεθνικό  περιβάλλον.

            Σπουδές στην Ευρώπη  γιατί αποκτάτε  παγκόσμια  αποδεκτά  προσόντα,   υψηλές δεξιότητες,  νέες γλώσσες,  διαπολιτισμικές  εμπειρίες,   συγκριτικά πλεονεκτήματα  σε έναν ταχέως  μεταβαλλόμενο  κόσμο.

ΣΠΟΥΔΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,  ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ,  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΦΗΜΗ,  ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ

            Σπουδές Ιατρικής στην Ευρώπη,  γιατί παρέχει  υψηλής ποιότητας  εκπαίδευση, ανοικτές  θύρες  σε υποτροφίες,  προετοιμασία  για τις ευκαιρίες  στην παγκόσμια  αγορά υπηρεσιών υγείας, εφαλτήριο  για την παγκόσμια  αγορά ιατρικής  εργασίας,  διαβατήριο  για όλο τον κόσμο.

            Σπουδές  Ιατρικής στην Ευρώπη   γιατί τα  ακαδημαϊκά προσόντα   σας είναι διεθνώς   αναγνωρισμένα, όπου κι αν επιλέξετε  ως προορισμό εργασίας. Με  την καθιέρωση  του Ευρωπαϊκού  Χώρου Ανώτατης  Εκπαίδευσης (ΕΗΕΑ) και το  Ευρωπαϊκό  Σύστημα Μεταφοράς Μονάδων (ECTS)  διασφαλίζεται  η  ακαδημαϊκή  αναγνώριση  σε  47  χώρες και παράλληλα  εξελίσσεται ως Σύστημα  αναφοράς για όλο και περισσότερα  εθνικά συστήματα,  ανά τον κόσμο.

            Σπουδές στην Ευρώπη  γιατί εξασφαλίζει  τη συγκρισιμότητα,  τη συμβατότητα, τη συνεκτικότητα των συστημάτων Ιατρικής Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης που παράλληλα με την ποικιλομορφία αποτελεί   ένα σπουδαίο  πλεονέκτημα.

            Σπουδές  στην Ευρώπη γιατί   κεντρικό στοιχείο  των Ευρωπαϊκών  Πολιτικών  αποτελεί η αναγνώριση  των επαγγελματικών  και επιστημονικών προσόντων,  ως εθελοντική  διαδικασία  εναρμόνισης,   μέσα από τα εθνικά  πλαίσια προσόντων,   δημιουργώντας   βιώσιμη ανάπτυξη  και απασχόληση.