Η πραγματοποίηση Ιατρικής ειδικότητας σε Αγγλία, Σκωτία, Ουαλία, Β. Ιρλανδία είναι σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα επιστημονικό και επαγγελματικό. Το γνωρίζει και το έχει συνειδητοποιήσει κάθε νέος απόφοιτος Ιατρικής.

Όπως γνωρίζει και ότι οι αναμονές για την πραγματοποίηση ιατρικής ειδικότητας στην Ελλάδα είναι μεγάλες έως εξωφρενικές.

Ναι, για την πραγματοποίηση της Ιατρικής Ειδικότητας σε Αγγλία- Σκωτία- Ουαλία – Β. Ιρλανδία, απαιτούνται προσόντα, ουσιαστικά και «τυπικά», ικανότητες και δυνατότητες. Έτσι όμως ανοίγουν νέοι δρόμοι επιστημονικοί και επαγγελματικοί, χτίζονται στέρεες βάσεις. Υπάρχουν μεγάλες δυσκολίες, ναι. Αν το επιχειρήσετε μόνοι σας, ίσως, ανυπέρβλητες. 

Εμείς αναλαμβάνουμε το σύνολο της προετοιμασίας (εκπαιδευτικής και «γραφειοκρατικής») γι αυτή την πορεία, ευρισκόμενοι δίπλα σου σε όλα τα στάδια του σχεδιασμού, με ενεργή και ουσιαστική στήριξη, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες, χωρίς ερωτηματικά, αμφιταλαντεύσεις και αδιέξοδα.

Δίπλα σας με τεκμηριωμένη πληροφόρηση για κάθε ζήτημα που απαιτείται, με σεβασμό στις ανάγκες σας.

Το Ηνωμένο Βασίλειο εδώ και χρόνια ανήκει στους κορυφαίους προορισμούς για πραγματοποίηση της Ιατρικής Ειδικότητας από τους Έλληνες απόφοιτους Ιατρικής χάρη σε:

  • Διαθέτει πλήρως δομημένο, οργανωμένο και λειτουργικό σύστημα υγείας (NHS).
  • Έχει διαμορφώσει ενιαίο σύστημα εκπαίδευσης στην αντίστοιχη ειδικότητα σε εθνικό επίπεδο, με αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών.
  • Προκαθορισμένη και διαφανή αξιολόγηση των εκπαιδευόμενων.
  • Ανοικτή πρόσβαση σε εναλλακτικές επαγγελματικές διαδρομές και προοπτικές, καθώς η Ιατρική εκπαίδευση στο Ηνωμένο Βασίλειο κατατάσσεται στις κορυφαίες στην παγκόσμια αγορά υγείας.

Επισυνάπτουμε ενημερωτικούς πίνακες και διαγράμματα ενδεικτικά των όσων προαναφέραμε.

1.Λίστα με minimun διάρκεια.docx

2.Overview of specialty training in the UK.docx

3.Foundation Training.docx

4.Στατιστικά Κάλυψης Θέσεων.docx